Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /var/www/vhosts/stichtinglawine.nl/httpdocs/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

         wat wij voor u kunnen doen

INTERACTIEVE LEZINGEN

Om een conferentie een speels element te geven kan ‘Operatie Afval’ afwisseling bieden. Het publiek speelt een actieve rol hierbij wanneer de thema’s als afval- productie, recycling, plastic soep en het exporteren van illegaal (elektronische) afval, aan de orde komen.. Een populaire manier om deze presentatie af te sluiten is om de Eco Quiz te spelen met het publiek. Er kunnen ook teams gemaakt worden voor dit onderdeel om de groepscohesie te stimuleren. 

Eko quiz web

   

studiedag BOOR. kopie

TEAMBUILDING MET EEN ‘GREEN THEME’

Vermaak op de eerste plaats, gecombineerd met iets leren over duurzaamheid, is het doel van deze ‘Green Theme’ workshop. Deelnemers zijn actief betrokken door middel van groepsgerichte spelvormen. In overleg met elkaar worden de spelvormen gekozen die het best passen bij de doelgroep.

 RONDLEIDING QUARANTAINE TERREIN

De Lawine Studio is een knusse locatie voor het startpunt voor een Rondje Quarantaine met uitleg over deze historische plek en bezoek aan het Quarantaine Strandje. Er is een tentoonstelling ‘Buitenkunst’ te bewonderen en veel natuur om blij van te worden. Wij openen of sluiten met hapje en een drankje.

 maps Quarantaine pic 1

veld view from wood 2015 aug

strand web bok kraan close web strandje web

panorama Smaragd 1 web 800px

 

Meer informatie: Kathie diStefano, 010-4292518, Quarantaineweg 1, 3089KP, Rotterdam,This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.